Energie Bespaarmarkt in IJsselmuiden?

Partnerbijdrages

Beter Wonen houdt op 12 september in samenwerking met de huurdersvereniging Groot IJsselmuiden van 10.00 uur tot 16.00 uur een Energie Bespaarmarkt in Kulturhus Sonnenburgh in IJsselmuiden.

Door energie te besparen, kunnen woonlasten worden verlaagd. Daarnaast heeft energiebesparing een gunstig effect op de CO2 ?uitstoot waardoor een steentje bijgedragen wordt aan de verbetering van het milieu. ?Tijdens de Energie Bespaarmarkt geven ondernemers uit de regio informatie op het gebied van energiebesparing. Denk hierbij aan het isoleren van de woning waardoor warmte langer in de woning blijft, maar ook aan besparingstips voor huiselijk gebruik zoals slimme stand-by schakelaars, ledlampen, radiatorfolie en zuinige witgoed apparatuur. Daarnaast wordt in korte presentaties informatie gegeven over energiebesparing want energie slim gebruiken, levert direct geld op. Beter Wonen organiseert de markt voor haar huurders maar niet huurders zijn uiteraard ook van harte welkom! Energiebesparing is immers voor iedereen interessant.

Brochure
Beter Wonen bracht voor deze Energie bespaarmarkt de brochure ?Energie besparen, hoe doe je dat echt?' uit. In deze brochure staan tal van tips en weetjes over energie. Belangstellenden kunnen, zolang de voorraad strekt, een brochure ophalen bij het kantoor. Het adres is Dorpsweg 2 in IJsselmuiden.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.