Marcel Goud al zeven jaar vertrouwd met goud inname

Partnerbijdrages

De goudprijs is hoog en dat zorgt ervoor dat steeds meer mensen hun oude goud inleveren en daardoor veel geld kunnen verdienen. Marcel Brassers is al zeven jaar actief in IJsselmuiden met goud inname en hij ziet de aanloop nog steeds groeien, ondanks steeds meer concurrentie.

?Wij geven een zeer goede prijs en dat trekt de mensen naar ons toe. Als je dat vergelijkt met opkopers die voor één dag ergens een zaaltje afhuren om goud in te nemen, bieden wij zeker een zeer hoge prijs?, aldus Brassers. ?Bij mij kunnen mensen overigens bijna iedere dag terecht?.

?Bij juweliers krijgen mensen vaak waardebonnen voor hun oude goud en moeten hier iets nieuws voor kopen?, vervolgt hij. ?Maar bij mij krijgen de mensen direct contant geld. Mensen schrikken toch altijd weer als ze horen wat hun oude goud oplevert. Het is vaak meer dan gedacht. Ik vind het altijd weer leuk om te zien hoe mensen reageren, alsof ze de loterij hebben gewonnen.?

Marcel Goud is gevestigd in de glazen kiosk op de hoek Dorpsweg/Burg. van Engelenweg in IJsselmuiden naast het Rabobank ge- bouw. Voor meer informatie zie de advertentiepagina elders in dit blad.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 10 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 15 uur geleden