Startdienst 2015: Veelkleurig aan de slag

Algemeen

KAMPEN - In Open Hof begint zondag 13 september het nieuwe seizoen met de jaarlijkse startzondag in het Open Hof. Het thema van dit jaar is 'Veelkleurig aan de slag'. 

De organisatie: ?In onze Protestantse wijkgemeente komen meerdere 'stromingen' bij elkaar. We zijn een veelkleurige en kleurrijke gemeente. Graag willen we aan de slag met het leggen van onderlinge verbanden en verbindingen maken. Dat willen en kunnen we op verschillende manieren doen. In de weer voor de Heer, daar komt het op neer. Door werken aan de onderlinge gemeenschap en elkaar beter te leren kennen. Zo kan je laten zien dat geloven een werkwoord is.?

Indeling van de morgen
De indeling is deze keer een beetje anders dan voorgaande jaren. De aanwezigen beginnen om 08.45 uur met een inloopontbijt. Voor broodjes en drinken wordt gezorgd. Om 10.00 begint de dienst, waarin de drie wijkpredikanten voor gaan. Er is een gelegenheidskoor onder leiding van Marijn de Jong en ook de Jeugdkerk heeft een actieve rol.

Voor de allerkleinsten is er oppas en voor de kinderen van 4 tot en met 12 is er Kindernevendienst. Na afloop is er nog koffie, thee en limonade.

Opgeven
Wie zich op wil geven voor het ontbijt, kan dat doen via startzondag@pknkampen.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.