Lammert Vlieger (l) en Frank van den Dragt ondertekenen het verlengde wedstrijdsponsorcontract
Lammert Vlieger (l) en Frank van den Dragt ondertekenen het verlengde wedstrijdsponsorcontract Dries van Dijk

FD Houtbewerking continueert wedstrijdsponsorschap VSCO’61

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

FD Houtbewerking uit Nunspeet heeft zich opnieuw voor drie jaar als wedstrijdsponsor verbonden aan VSCO’61. Op het kantoor van het groeiende houtbewerkingsbedrijf ondertekenden afgelopen week directeur-eigenaar Frank van den Dragt namens FD Houtbewerking ende vicevoorzitter van de sponsorcommissie Lammert Vlieger de nieuwe driejarige sponsorovereenkomst. Uit dank en waardering voor deze support bood VSCO’61 haar trouwe wedstrijdsponsor een fraai en toepasselijk bloemstuk met enig houtwerk aan.

FD Houtbewerking is gespecialiseerd in het machinaal produceren van duurzame houten kozijnen, ramen, deuren, trappen, luiken etc. Deze worden compleet afgeleverd, maar ook als losse componenten voor renovatie en restauratie van gebouwen, zoals bijvoorbeeld onderdorpels van kozijnen en sierlijke gootlijsten en daklijsten. Alles volgens de ambachtelijke traditie. De houten kozijnen zijn de meest duurzame kozijnen op de markt. Het hout is verkregen met een terugplant-garantie en het bedrijf voldoet daarmee aan het FSC en PEFC-keurmerk.

Eigenaar Frank van den Dragt heeft voor hij begon met FD Houtbewerking kennis en ervaring opgedaan in dit vakgebied door middel van werk en opleiding. Mede daarom is FD Houtbewerking al sinds 2007 een betrouwbare partner voor elke aannemer in de sector woning- en utiliteitsbouw of voor de particulier die kwalitatief goed houtwerk zoekt. Kwaliteit, service, snelle levering en flexibiliteit staan bij het bedrijf hoog in het vaandel.

FD Houtbewerking startte haar activiteiten aan de Zuiderzeestraatweg in Doornspijk, maar door de stevige groei is sinds 2015 een prachtig pand op industrieterrein De Kolk in Nunspeet betrokken. De inmiddels 12 actieve personeelsleden zorgen ervoor dat het bedrijfspand opnieuw uitgebreid dient te worden, hetgeen in de komende maanden zal worden gerealiseerd.

Ruim negen jaar geleden startte de samenwerking tussen FD Houtbewerking en VSCO’61. Deze is uitstekend bevallen, waardoor beide partijen graag met elkaar doorgaan. Frank van den Dragt hierover: ”VSCO’61 is een mooie club, waar ons bedrijf zich graag mee verbindt. De support voelt voor mij ook als een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door de sponsoring kan de club de contributie op een acceptabel niveau houden waardoor de populaire en mooie voetbalsport voor iedereen toegankelijk is.”

De continuering van het sponsorcontract werd zo een feit. Afgelopen week werd op het kantoor van het houtbewerkingsbedrijf de nieuwe driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst officieel bezegeld. Daartoe ondertekenden Frank van den Dragt namens FD Houtbewerking en Lammert Vlieger namens VSCO’61 de sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering voor de sponsoring ontving de trouwe wedstrijdsponsor een fraai bloemstuk met hierin enig houtwerk verwerkt.

De duurzame wedstrijdsponsor van VSCO’61 vindt u op:

FD Houtbewerking Op Maat
Oosteinderweg 92
8072 PD Nunspeet
T: 0525 - 661 144 of 06 - 512 88 827
E: fdragt@houtbewerkingopmaat.nl
www.houtbewerkingopmaat.nl

Ook te volgen via Facebook.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.