Joop Zwart (r) van Poort 5 uit Elburg en Lammert Vlieger op sportpark De Heughte van VSCO'61
Joop Zwart (r) van Poort 5 uit Elburg en Lammert Vlieger op sportpark De Heughte van VSCO'61 Dries van Dijk

Poort 5 opnieuw Cosponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

Afgelopen week heeft Poort 5, specialist in denim en jeans, uit Elburg het Cosponsorschap met VSCO’61 voor de komende drie jaar gecontinueerd. Op sportpark De Heughte ondertekenden Joop Zwart, eigenaar van Poort 5 en Lammert Vlieger, afgevaardigde van de sponsorcommissie van VSCO’61, de nieuwe Cosponsorovereenkomst.  Als blijk van grote dank en waardering werd Poort 5 een fraai bloemstuk aangeboden en de populaire kledingzaak veel succes toegewenst in de huidige moeilijke tijd.

Poort 5 begon in 1978 met de verkoop van sportartikelen, destijds onder de naam Sportshop Zwart aan de Havenkade in Elburg. In 2001 volgde de verhuizing naar het huidige pand aan de Vischpoortstraat. Naast sport floreerde ook de modeafdeling op dit adres. De tijden veranderden. De verkoop in mode bleef goed lopen, echter de omzet in sport liep terug. Derhalve is besloten om te stoppen met de sportafdeling in de oude vorm. Mode staat momenteel centraal bij Poort 5 met als specialisme denim en jeans. Maar liefst 620 m2 winkelplezier en inspiratiebron zijn beschikbaar voor zowel dames als heren en alle grote merken zijn verkrijgbaar.

Sinds 1 januari 2015 spant Poort 5 zich in voor de verkoop van sportartikelen in de vorm van teamwear voor verenigingen en bedrijven. Het merk Hummel speelt hierbij een centrale rol. Voor de sportclubs in de regio is het een goed signaal geweest dat Poort 5 doorgaat met het leveren van sportkleding en overige sportartikelen. Ook voor VSCO’61 kwam dit bericht als een welkome verrassing. Vanaf de start in 1978 tot heden doen de Kanaries al zaken met Poort 5, terwijl het bedrijf een trouwe sponsor van de club is.

In een uiterst prettig evaluatiegesprek zijn Poort 5 en VSCO’61 overeengekomen de fijne samenwerking en sponsoring te continueren. Dit werd afgelopen week bekrachtigd op sportpark De Heughte. Eigenaar Joop Zwart van Poort 5 en Lammert Vlieger als afgevaardigde van de sponsorcommissie zetten daartoe officieel de handtekening onder de nieuwe driejarige cosponsor-overeenkomst. VSCO’61 overhandigde Poort 5 als blijk van grote dank en waardering een fraai bloemstuk. Ook werd de populaire kledingzaak veel succes toegewenst in de huidige moeilijke tijd.

De trouwe Cosponsor van VSCO’61 is te vinden op:

Poort 5
Vischpoortstraat 5-7
8081 EP Elburg
T: 0525 - 68 12 16
E: info@poort5.nl
www.poort5.nl

Tevens is Poort 5 te volgen via Facebook en Instagram.