Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

Hoofdsponsors gaan door bij DOS Kampen

Sport

KAMPEN - De Gilden Groep, Floorever Kampen en Van Dijk Groothandel blijven verbonden aan DOS Kampen als hoofdsponsor. De drie bedrijven hebben hun sponsorcontract met de eersteklasser verlengd.Van Dijk Groothandel/Campenaer heeft zelfs voor een periode van vijf jaar bijgetekend. De Gilden Groep en Floorever Kampen hebben hun sponsorcontract met drie jaar verlengd.

“In deze uitdagende tijden is dat fantastisch nieuws waar wij als vereniging maar andersom ook namens de betreffende partners enorm blij mee zijn. Dit zorgt voor continuïteit en vertrouwen en de mogelijkheid om samen verder te bouwen aan de ambitieuze plannen van de vereniging. Maar ook om zakelijk netwerk rondom DOS verder te professionaliseren”, aldus Wilfred Horst, bestuurslid commerciële zaken.

DOS-voorzitter Arend Runia vervolgt: “Al met al een goed vooruitzicht en hopelijk een uitnodiging voor nog eens enkele sponsoren zodat we de groep compleet maken. Want zoals ons motto al aangeeft: ‘DOS Kampen, Samen beter!’”

De hoofdsponsorgroep 8x8 van DOS bestaat uit Floorever Kampen, Van Dijk Groothandel / Campenaer Koffie, De Gilden Groep, Dirkzwager Groep en Kok FD.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.