Cultuurfonds Kampen aanwezig bij activiteiten in Week van de Amateurkunst

Cultuur

Tijdens de Week van de Amateurkunst die van 5 t/m 12 augustus in Kampen plaatsvindt, presenteert het nieuwe Cultuurfonds Kampen zich op verschillende momenten. Belangstellenden kunnen met hun vragen terecht op zaterdag  5 september tijdens het Cultuurplein bij het Kulturhus in IJsselmuiden, op het maandelijkse spreekuur en op woensdagavond 9 september bij het Cultuurcafé  in Quintus.

Cultuurplein en spreekuur                                                                                                                                                             Zaterdag 5 september zijn twee lokale ambassadeurs van het Cultuurfonds Kampen van 12.00  tot 16.00 uur met een stand aanwezig op het CultuurpleinbijKulturhus Laanzicht in IJsselmuiden . Zij geven dan informatie over de doelstellingen van het fonds en de mogelijkheden om subsidie aan te vragen. Op diezelfde dag is er van 10.00  tot 12.00 uur ook het maandelijkse spreekuur van het Cultuurfonds in de Stadswinkel aan de Oudestraat 116.

Cultuurcafé                                                                                                                                                                      Op woensdagavond 9 september vindt vanaf 19.15 een Cultuurcafé plaats bij Quintus aan de Vloeddijk 38. Thema van het Cultuurcafé is talentontwikkeling. Henk Schaafsma,  voorzitter van de groep lokale ambassadeurs die aan het Cultuurfonds Kampen verbonden is, gaat tijdens deze avond in op de mogelijkheden die er voor amateurkunstverenigingen zijn om een projectaanvraag in te dienen. Belangstellenden kunnen zich voor het Cultuurcafe aanmelden bij cultuurmakelaar Renée Nieuwenstein via info@bureauviceversa.nl

Samenwerking                                                                                                                                                                het Cultuurfonds Kampen is het eerste Cultuurfonds op naam in Overijssel. Het is een Cultuurfonds van en voor de lokale gemeenschap, opgezet door de gemeente Kampen met lokale ambassadeurs in nauwe samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.