Afbeelding

Van bewegen naar trainen bij Fitland

Partnerbijdrages

Sterker worden? Een betere conditie? Afvallen? Of gewoon de algehele fitheid verbeteren? Bij Fitland Kampen staat resultaat centraal. Fitland noemt dat: Real Fitness. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Het team van gemotiveerde instructeurs staat klaar om alles uit uw training te halen wat er in zit. Fitland staat voor functioneel en resultaatgericht trainen op ieder niveau.

Om trainen in de fitness nog toegankelijker en effectiever te maken introduceerde Fitland deze zomer de Real Fitness Menukaart. Hiermee kunnen leden bij Fitland meer dan twintig fitnessworkshops volgen waarin zij kennismaken met een nieuwe trainingswijze naar keuze. Zowel leden als niet-leden kunnen kosteloos gebruik maken van een workshop en leden zelfs onbeperkt.

Benieuwd naar bijvoorbeeld een workshop kettlebell-training, een workshop trainen op hartslag of een workshop stootzak-training? Boek nu een gratis workshop op www.fitland.nl/kampen.
Alle trainingsfaciliteiten van Fitland Kampen zijn bij de prijs inbegrepen, inclusief de (Les Mills) groepslessen en persoonlijke begeleiding. Fitland biedt een vrij opzegbaar lidmaatschap aan en de leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun lidmaatschap stilzetten bij ziekte.


Nieuwsgierig
Voor 26,90 euro kunnen deelnemers één maand voordelig en vrijblijvend kennismaken met Fitland. Voor overige tarieven, inschrijven en meer informatie: www.fitland.nl/kampen of neem telefonisch contact op via  (023) 525 00 85. Natuurlijk is iedereen van harte welkom op de vestiging. Het adres is Bijdorplaan 15-f te Kampen. De koffie staat klaar.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 11 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 17 uur geleden