Afbeelding
Aangeleverd.

Juwelier Daniëls is klaar voor de Kerst!

Partnerbijdrages

“Het was een bijzonder jaar”, aldus Gert Raap van Juwelier Daniëls. “Ondanks het virus bleek er een sterk vertrouwen bij de klant te bestaan. Dat heeft ons de mogelijkheid gegeven om in de decembermaand een mooie collectie te presenteren!”

“Onze collectie is van klassiek tot hip. Bestaande collecties zijn verder uitgebreid en nieuwe merken zijn aan onze collectie toegevoegd. Wil je een klein cadeautje of een bijzonder aandenken, zoals mooie ring met diamant of een horloge? Wij denken graag met je mee”. De winkel is voorzien van schermen en een ionisator. Zo kun je bij Juwelier Daniëls veilig aan tafel zitten om in alle rust iets moois uit te zoeken. “Samen maken we er een mooie decembermaand van en heten je van harte welkom in onze winkel”.

In de decembermaand ligt er voor elke kopende klant een aardigheidje klaar en wekelijks verloten we onder hen een HORECA bon van Thai Kitchen ‘Madame Som Tam aan de IJsselkade ’ t.w.v. €50,- voor een heerlijk afhaalmenu. Profiteer nu ook van de hoge inruilwaarde voor oud goud. De goudkoers staat hoog, waardoor het loont om oud goud in te leveren. Bij een aankoop in de winkel geven we onze hoogste inruilprijs.

“En we zijn makkelijk bereikbaar! Vlak voor onze winkel is voldoende en gratis parkeergelegenheid.”

Gert en Wieke Raap & team Daniëls.
www.juwelier-daniels.nl.

Juwelier Daniëls
Markeresplein 7
8271 BV IJsselmuiden
038-3636099