Mark Uit de boogaardt
Mark Uit de boogaardt Aangeleverd

Over borrelen, goede dranken en .... de drive-by Slijterij Post Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Gezellig tafelen, lekker borrelen en wijnen.... De feestdagen 2020 zullen anders zijn dan normaal in deze coronatijd. Reden temeer om ze -ondanks beperkingen- thuis toch feestelijk door te brengen. Daarbij past een mooi aperitief, een goed glas wijn, een verfijnd likeurtje, een glaasje whisky... noem maar op. 

Slijterij Post adviseert u graag en neemt daar de tijd voor. Eigenaar Mark Uijt de boogaardt heeft naast zijn kennis en know-how op het gebied van drank ook een andere passie: lekker koken. Mark is in het bezit van zijn koksdiploma’s en heeft vroeger als kok gewerkt. Die combinatie maakt dat hij als geen ander goede adviezen kan geven over de combinatie spijs en drank. Mail uw kerstmenu alvast voor advies en maak als u wilt een afspraak. 

TOP-ADVIEZEN 

Op een aantal dagen zal Jan Beek komen assisteren. Hij heeft zich bewezen als producent van kwaliteitsdranken. Likeuren, rum, whisky’s... Daarnaast is hij een begrip op het gebied van kennis en kunde over dranken. Op vrijdag 11 december, zaterdag 12 december en zaterdag 19 december zal Jan Beek ‘s middags op de winkelvloer te vinden zijn. Voor adviezen en voorproeven. En ook op maandag 21 december, dinsdag 22 december en woensdag 23 december kunt u van 16.00 uur tot 19.30 nog komen voorproeven. 


KERSTGESCHENKEN EN -PAKKETTEN

En natuurlijk zijn er op het gebied van kerstpakketten en -geschenken ook weer talloze mogelijkheden om uw relaties en/of personeel echt te verwennen met een top-drankenpakket op maat. Ook daar nemen wij graag de tijd voor. 

DRIVE-BY 

Om in deze corona-tijd de drukte enigszins te spreiden, kunt u uw kerstinkopen nu al in onze winkel in de Geerstraat doen en later ophalen in onze shop. De bestellijsten liggen voor u klaar.

Nieuw is dit jaar ons drive-by afhaalpunt -op afspraak- om de hoek in de Boven Nieuwstraat. U rijdt langs en binnen een minuutje heeft u uw reeds betaalde bestelling in de auto (of op de (bak)fiets! Snel en lekker makkelijk! Kunt u zelf niet komen, dan bezorgen wij -op afspraak- bij u thuis. 

RUIMERE OPENINGSTIJDEN

Om de drukte verder te spreiden, verruimen we onze openingstijden in de maand december. Slijterij Post is dan ook op maandag geopend vanaf 9.00 uur. Ook zijn we langer open. Voor de actuele tijden kijk op onze website, facebook, instagram of google. 

TIP

En tot slot de tip van Mark: bitterballen met daarin Beek Whisky of garnalenkroketten met daarin Beek Limoncello. Gemaakt door Colin Mulder van snackbar Mulder. Eet smakelijk! 

Slijterij Post wenst u alvast goede, gezonde en gezellige feestdagen toe! 

Geerstraat 33
8261 HL KAMPEN
038-3313513

info@slijterijpost.nl 


Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.