kaarten
kaarten Stichting Nikai 4 Life

Speciale Nikai 4 Life ansichtkaarten voorde strijd tegen rhandoide kinderkanker

Ingezonden Ingezonden

De Corona periode heeft ook zijn negatieve invloeden op de inkomsten van goede doelen en dat geldt dus ook voor Stichting Nikai 4 Life.

En omdat veel sponsorevenementen niet doorgaan, komt Stichting Nikai 4 Life met hele speciale kaarten om het onderzoek naar rhabdoide kinderkanker te blijven ondersteunen.

Als Nikai niet aan het sporten was of buiten spelen, ging hij regelmatig tekenen. En dat kon hij op jonge leeftijd (8jr) best aardig. Ook was hij heel creatief. Zo heeft hij eens op meerdere aan elkaar geplakte A4-tjes zijn favoriete berg getekend met pistes, gondels, restaurantjes, kabelbanen en bossen. Daarnaast tekende (niet overtrekken) hij regelmatig personages uit stripboeken, tekenfilms etc.. Het leek ons een passend idee om een 5-tal tekeningen van deze “collectie” beschikbaar te maken als ansichtkaarten.. Zo kan iedereen Nikai 4 Life steunen door iemand anders een kaart te sturen. En 1 ding is zeker, zo komt je boodschap aan vrienden familie of bekenden op een hele originele manier over. 

Set van 10 kaarten (2 x 5 kaarten) € 9,95. (gratis verzending in Kampen/IJsselmuiden) Het bedrag gaat volledig naar het onderzoek.

https://nikai4life.nl/Shop/Nikai-4-Life-ansichtkaarten/

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden