Winnend IJVV bekert niet door

Sport

IJSSELMUIDEN ? IJVV heeft zaterdag het derde bekerduel in de groepsfase gewonnen. ESC werd met 3-1 verslagen. Lelystad '67 gaat echter als poulewinnaar door naar de volgende ronde.

IJVV wist eigenlijk bij voorbaat al dat het een hele kleine kans had op plaatsing voor de volgende ronde. De IJsselmuidenaren moesten zelf winnen en hopen op een misstap van Lelystad '67 tegen vierdeklasser Reaal Dronten. Dat gebeurde niet. De Lelystedelingen wonnen met 7-1.

IJVV kwam tegen ESC  al vroeg op voorsprong. Sonke de Velde scoorde in de 5e minuut. In de 20ste minuut kwam ESC langszij. Chiel Buikema zette IJVV weer op het goede spoor (2-1).

Daarna moest ESC verder met tien man toen een speler rood kreeg wegens een overtreding op Roelof van den Berg. Even later moest ook IJVV met tien man verder, toen Jasper Fix hands maakte buiten de zestien. Hij werd vervangen door Albert Jan Meuleman, die een belangrijk aandeel had in de 3-1. Met een verre trap leverde hij de assist. Buikema trof doel met een fraaie lob.

 

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 3 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 3 uur geleden