Sjoerd Kwakkel (l) en Steven van Klompenburg
Sjoerd Kwakkel (l) en Steven van Klompenburg Dries van Dijk

Van Klompenburg. Administraties en Belastingadvies presenteert nieuwe huisstijl bij VSCO’61

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Sportpark De Heughte was zaterdag het decor waar Stersponsor Van Klompenburg. Administraties en Belastingadvies uit Oldebroek haar nieuwe huisstijl presenteerde op de aan VSCO’61 nieuw aangeboden reclameborden. Directeur Steven van Klompenburg overhandigde de frisse en fraai gestylde reclameborden aan sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel. Hij bood Van Klompenburg een fraai bloemstuk aan als blijk van dank en waardering voor de sponsoring alsook de felicitaties voor het mooie en vernieuwde bedrijfspand aan de Spronksweg in Oldebroek.

Steven van Klompenburg begon zijn werkzame leven als accountant in Nunspeet en heeft bij diverse accountantskantoren op de Veluwe gewerkt. Tussendoor was hij als ondernemer ook nog enige jaren als Controller / CFO werkzaam bij een groot handels- en transportbedrijf. “Hierdoor kan ik mij heel goed verplaatsen in de ondernemer en zo met hem meedenken in het ondernemen. Wij spreken dus de taal van de ondernemer”, aldus de gedreven Van Klompenburg.

In 2006 is Van Klompenburg als zelfstandig ondernemer verdergegaan met administratie- en advieskantoor Van Klompenburg en Bonestroo (VKEB) met klanten in de gehele Veluwe. “Met name er voor zorgen dat alles goed loopt binnen een bedrijf is elke keer weer een uitdaging. De grote mate van betrokkenheid en het persoonlijke contact maken dat ik mijn werk zo leuk vind. Ik ben voor no-nonsense.”

In april 2014 deed de ervaren belastingadviseur en fiscaal jurist Johan Stip uit Elspeet zijn intrede bij het bedrijf en werd tevens mede-eigenaar. Hiermee werd de dienstverlening wederom uitgebreid, waardoor ook het klantenbestand bleef groeien. Steven en Johan zijn de gezichten van VKEB maar samen met acht personeelsleden ontzorgen zij vele ondernemers op het vlak van administratie, financiën, juridische zaken en belastingen. Door de groei werd na de locatie Zuiderzeestraatweg nu ook het bedrijfsgebouw aan de Elzenweg te klein. Na een stevige zoektocht werd uiteindelijk het pand aan de Spronksweg 1A te Oldebroek na een grondige renovatie betrokken.

Ook de huisstijl van de groeiende onderneming werd onder de loep genomen. Gevolg was dat het logo en de bedrijfsnaam in een modern jasje werd gestoken. Hierbij is de naam Van Klompenburg strak, fris en modern weergegeven en aangevuld met een duidelijke stip, hetgeen refereert aan compagnon Johan Stip.

Afgelopen zaterdag was sportpark De Heughte het decor waar de nieuwe huisstijl van Stersponsor van Klompenburg werd gepresenteerd. Hiertoe werden fraai gestylde reclameborden door Directeur Steven van Klompenburg officieel overhandigd aan sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel van VSCO’61. Een fraai bloemstuk uitgevoerd in de bedrijfskleuren, werd Steven aangeboden als blijk van dank en grote waardering voor de sponsoring, alsook de felicitaties voor het mooie en vernieuwde bedrijfspand. Tegelijkertijd werd met de release van de reclameborden ook de gevelreclame aan het pand onthuld.

De Stersponsor van VSCO’61 is te vinden op:

Van Klompenburg. Administraties en Belastingadvies
Spronksweg 1A
8096 AN Oldebroek
T: 0525 - 63 15 93
E: info@vkeb.nl
www.vkeb.nl

Ook te volgen via Twitter en Facebook.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 10 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 22 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 23 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57