Bekernederlaag 's-Heerenbroek

WIJHE - Na de 1-0 zege tegen Hatto Heim heeft 's-Heerenbroek dinsdagavond niet voor een tweede grote verrassing kunnen zorgen in het bekertoernooi. Zondagtweedeklasser Wijhe '92 won met 4-1.

's-Heerenbroek werd in de eerste twintig minuten compleet overlopen. De thuisploeg liep vlot uit naar 3-0 en kreeg daarbij ook hulp van 's-Heerenbroek. Wijhe '92 profiteerde twee keer van persoonlijke fouten bij de bezoekers.

De sterk spelende Kees van Bruggen deed voor rust wat terug namens 's-Heerenbroek. Vlak voor rust verzuimde de ploeg om de 3-2 te maken.

In de tweede helft was het duel meer in evenwicht. 's-Heerenbroek kreeg enkele goede kansen, maar scoorde niet. Vlak voor tijd deed Wijhe '92 dat wel: 4-1. Omdat Hatto Heim gelijkspeelde tegen ZAC (3-3), maakt 's-Heerenbroek nog een kleine kans om door te gaan in de beker. Zaterdag speelt het in Zwolle tegen ZAC.