Afbeelding

Aalstzorg en (top)sport

Partnerbijdrages

Snelle, optimale en sportgerichte zorg bij Aalstzorg. "Loop je al lang met een blessure en heb je daardoor geen plezier meer in het beoefenen van de sport waar je zo van houdt? Onderneem dat actie! Het verwaarlozen van een blessure geeft op de lange duur namelijk meer kans op complicaties."

Bij Aalstzorg kan men terecht voor individuele zorg, begeleiding, revalidatie en training. Hierbij staat het verhelpen van blessures voor nu en in de toekomst centraal.

Deskundigheid en Professionaliteit
Bij de behandeling van sportblessures is de combinatie van fysiotherapie/manuele therapie met de toepassingsmogelijkheden van dry needling en shockwave, een garantie voor optimale zorg en snel herstel. Aalstzorg heeft veel ervaring in het behandelen en begeleiden van sportblessures. Hiernaast werkt Aalstzorg al meerdere jaren samen met diverse sportverenigingen zoals de gymnastiekvereniging en acro-selecties van Wilhelmina, voetbalvereniging en selectie Dos Kampen , Fitland - real fitness, hockeyvereniging en selecties HC Zwolle.
"Heb je vragen of wil je een blessure laten beoordelen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Het Aalstzorg-team staat voor je klaar om ook dit nieuwe sportseizoen voor jou optimaal en succesvol te laten verlopen!"

De maten 10/locatie Fitland
(038) 453 53 83 ?
info@aalstzorg.nl
?www.aalstzorg.nl

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 18 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 23 uur geleden