Afbeelding
Aangeleverd.

Een boodschap van The Moonshiners

· leestijd 1 minuut Horeca Kampen

Lieve vrienden van The Moonshiners, 

Het was weer even een tijd stil, maar ook wij zijn allemaal druk. Maar we staan nog steeds!

En wat hebben we allemaal een turbulent jaar achter de rug, de start van 2020 begon zo hoopvol met zoveel leuke evenementen in het vooruitzicht. De al voor een heel jaar geplande live muziek waar we maar even van konden genieten en dan de afgelaste evenementen waar we allemaal zo naar uitkeken zoals de botterrace,  Koningsdag, voetbal kampioenschappen , Olympische spelen, Formule 1 en natuurlijk de festivals en ga zo maar door....

Dit alles door Covid-19, dat ons nu al 10 maanden in de houdgreep houdt, en die vele slachtoffers heeft en nog steeds maakt. Veel collega’s houden hun hoofd momenteel boven water d.m.v het verkopen van maaltijden of andere horeca producten en ik hoop dat een ieder daarmee het hoofd boven water weet te houden, ikzelf heb mijn oude beroep weer opgepakt en ben weer dagelijks op de bouwplaats te vinden en eerlijk gezegd vind ik het ook wel weer leuk??. Ik ben het nog niet verleerd... Mede om die reden zullen er straks een aantal dingen veranderd zijn in the Moonshiners. We breiden uit met onze tap en verbouwen hier en daar het een en ander achter de bar. Zodra dit klaar is, zetten we natuurlijk foto’s online.

Met de feestdagen voor de deur en de aangescherpte maatregelen, koersen we af op waarschijnlijk één van de rustigste feestdagen van iig mijn leven en zullen we het moeten stellen zonder bezoek van familie en vrienden, maar........er is licht aan het eind van de tunnel en hopen we elkaar natuurlijk heel snel weer terug te zien onder het genot van een hapje en een drankje in The Moonshiners.

Toch willen wij  iedereen een hele fijne kerst wensen en een hoopvol 2021! 

Team the moonshiners

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.