Afbeelding
Foto Tennekes

Kenan Durmusoglu: Mijn missie is nog niet klaar bij KHC

· leestijd 1 minuut Sport

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN - Kenan Durmusoglu heeft zijn contract bij KHC met een jaar verlengd. Ondanks interesse van andere clubs blijft hij werkzaam in Kampen. “Ik ben loyaal aan de club en de spelers.” 

Volgens Durmusoglu waren beide partijen er snel uit. De trainer heeft nog maar vier competitiewedstrijden op de bank gezeten als trainer bij KHC. “Het is tot dusver een hele korte competitie geweest, maar het was top met deze jongens. We hebben bepaalde prestaties geleverd. Niemand had daar rekening mee gehouden, maar we stonden er wel.” KHC stond op een vijfde plek in de eerste klasse D toen de competitie na vier speelronden noodgedwongen werd stilgelegd.

Durmusoglu was eerder werkzaam bij Wierden, Juventa ‘12, Luctor et Emergo en DOS ‘37. De trainer stond naar eigen zeggen in de belangstelling van verschillende clubs. “Ik heb verschillende belletjes gehad uit de regio, maar mijn missie is nog niet klaar bij KHC. Het is nu niet het moment om aan een andere klus te beginnen. Ik ben loyaal aan de club en de spelers. Ik vind het prettig om minimaal drie jaar ergens te werken. Mijn doel is om iets neer te zetten. KHC is een mooie club. Laagdrempelig. Als de puntjes op I moeten worden gezet, gebeurt dat ook. Recht door zee, door hou ik van.”

Natuurlijk hoopt Durmusoglu dat de competitie in 2021 snel wordt hervat, maar hij heeft zijn bedenkingen. “Misschien spelen we de competitie wel helemaal niet uit en kunnen we wellicht regionale wedstrijden gaan spelen. Tegen bijvoorbeeld SVI, Berkum, Go-Ahead Kampen en DOS Kampen.”

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 18 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05