Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

Jeroen Wezenberg nieuwe secretaris Go-Ahead Kampen

Sport

KAMPEN - Jeroen Wezenberg is per 1 januari de nieuwe penningmeester van Go-Ahead Kampen. Hij is de opvolger van Jan Buitenhuis.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead laat weten dat het bestuur blij is met de nieuwe secretaris. “Jeroen Wezenberg is in zijn dagelijkse werk bestuurssecretaris bij een grote onderwijsorganisatie. Voorts was hij lid van het jeugdbestuur en elftalbegeleider van zijn zoon, beide bij Go-Ahead Kampen. Nu Jan Buitenhuis na zes jaar te kennen heeft gegeven te stoppen, zijn we blij dat we Jeroen Wezenberg kunnen presenteren. De secretaris speelt in het bestuur een belangrijke rol.”

Tijdens de online (vanwege corona) algemene ledenvergadering van Go-Ahead Kampen hebben de leden unaniem ingestemd met de verkiezing van Jeroen Wezenberg als bestuurslid, voor de functie secretaris. 

“De situatie vraagt vanwege de coronamaatregelen flexibiliteit en uithoudingsvermogen van de vrijwilligers, supporters en voetballers. En het vraagt ook het nodige van het bestuur. De secretaris speelt in het bestuur een centrale rol”, aldus Rietkerk.