Koopjesmarkt op Botermarkt

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Op de Botermarkt wordt donderdag 20 augustus de Koopjesmarkt gehouden. Op deze dag kunnen mensen van 10.00 tot 17.00 uur struinen tussen de kraampjes van onder andere Casa el Campo, By Yosh, Charlies Jeans en Casuals, DA Bolwerk, Hema, Kinderspeciaalzaak De Kleine, Mode by Silver, Ollifantje Mode, Simply Mode & Zusjes Lingerie.

Net als de vorige jaren vindt de Koopjesmarkt plaats op de Botermarkt. ?Dit plein leent zich uitstekend voor een markt als deze. Met twaalf kramen staat het hier gezellig vol en in combinatie met de terrassen van de horeca is het plaatje helemaal compleet. Gezellig koopjes shoppen en genieten van een lekker hapje en drankje op het terras?, vertelt de enthousiaste Ab-Wim de Kleine, een van de organisatoren. ?Er komen steeds veel mensen op af en het is inmiddels vaste prik geworden dat de Koopjesmarkt wordt gehouden op de donderdag na de laatste Kamper Ui(t) dag. We zijn blij dat dit jaar de Hema en Zusjes Lingerie ook hebben toegezegd van de partij te zijn, zodat er deze dag weer meer te bieden is dan voorgaande jaren."

Om het deze dag nog gezelliger te maken is er ook voor muziek gezorgd en is er tussen 11:00 en 15:00 uur een ballonnenclown die voor extra vertier zorgt. De Koopjesmarkt heeft veel te bieden. ?Het assortiment is heel divers: van speelgoed tot lingerie en van kleding tot woondecoratie. Er zijn  merkartikelen te krijgen voor super lage prijzen?, besluit De Kleine.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden