Voorlichting Theologische Vorming

Cultuur

KAMPEN - In de Broederkerk vindt op 25 augustus om 19.30 uur een voorlichtingsavond plaats over een driejarige cursus Theologische Vorming voor Geïnteresseerden (TVG). De cursus start weer op dinsdag 8 september. Kijk voor meer informatie op www.tvgkampen.nl of www.facebook.com/TVGKampen.
De organisatie: "Wilt u meer te weten te komen over de bijbel, geloven, de kerk en God? Zoekt u antwoorden op levensvragen? Wilt u uw eigen geloofsleven verrijken? TVG-Kampen vormt een veilige oefenplek: in een sfeer van openheid en respect komen geloofsvragen en levenservaringen aan de orde. Vakmensen reiken u in deze driejarige cursus vanuit alle theologische vakken kennis en handvatten aan."

Hoogwaardig en tegelijk laagdrempelig: iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, vooropleiding of kerkelijke achtergrond. "De zaal van de prachtige Broederkerk in het historische Kampen vormt het passende decor voor deze cursus. Wilt u meer weten en vast de sfeer proeven? Kom dan naar de voorlichtingsavond op dinsdag 25 augustus om 19.30 uur in de Broederkerk (Broederstraat 16) in Kampen.

Volg TVG op Facebook: www.facebook.com/TVGKampen.