Dreies Achter de Molen (l) en Harmen Egbert Beijeman
Dreies Achter de Molen (l) en Harmen Egbert Beijeman Dries van Dijk

Bouwbedrijf Achter de Molen nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Afgelopen zaterdag verwelkomde VSCO’61 haar nieuwe reclamebordsponsor Bouwbedrijf Achter de Molen uit Elburg. Directeur/eigenaar Dries Achter de Molen was naar sportpark De Heughte gekomen om de nieuwe en fris gestylde reclameborden officieel te overhandigen aan sponsorcommissielid Harmen Egbert Beijeman. De nieuwe reclamebordsponsor werd een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van dank, trots en waardering.

Na jaren als bouwmanager te hebben gewerkt bij een regionaal opererend bouwbedrijf is Dries Achter de Molen in juli 2017 gestart met Bouwbedrijf Achter de Molen. Omringd door een team van ervaren bouwvakkers heeft het bouwbedrijf een voortvarende periode achter de rug en telt momenteel circa 20 medewerkers. Het bedrijf opereert in de woningbouw, verbouw, utiliteitsbouw en renovatie/onderhoud van bestaande gebouwen.

Achter de Molen is gevestigd in Elburg en is niet alleen actief in de directe omgeving maar ook in het midden en noorden van Nederland. Voor zowel zijn medewerkers in de bouw als voor de opdrachtgevers is Dries het eerste aanspreekpunt. “Dankzij deze korte lijnen en persoonlijke benadering is iedereen altijd op de hoogte van de voortgang van het bouwproject”, aldus de enthousiaste en gedreven ondernemer.

VSCO’61 is verheugd dat dit jonge en flexibele bouwbedrijf de club is gaan sponsoren. Bouwbedrijf Achter de Molen werd zaterdag verwelkomd als reclamebordsponsor. Directeur/eigenaar Dries Achter de Molen was naar sportpark De Heughte gekomen om de nieuwe en fris gestylde reclameborden officieel te overhandigen aan sponsorcommissielid Harmen Egbert Beijeman. Hij sprak namens VSCO’61 dank uit voor de sponsoring en als blijk van grote waardering werd een fraai bloemstuk aan de nieuwe reclamebordsponsor overhandigd.

Bouw of verbouwplannen en weten wat Achter de Molen voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Bouwbedrijf Achter de Molen
Industriestraat 6
8081 HB Elburg
T: 0525 - 74 52 50
E: info@bouwbedrijfachterdemolen.nl
www.bouwbedrijfachterdemolen.nl en www.admbouw.nl

Ook te volgen via facebook.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00