Afbeelding
Boudewijn Berends

't Ukien zoekt vrijwilligers

Algemeen

KAMPEN - 't Ukien is op zoek naar wat zij noemen 'superhelden'. ?Vrijwilligers zijn onze superhelden en onmisbaar binnen ons podium. Bijna iedereen die tijdens de concerten aan het werk is, doet dit zonder er voor betaald te worden. Van degene achter het loket bij de entree en degene die de biertjes tapt, tot licht- en geluidstechnici en de DJ. En wij zijn hard op zoek naar extra superhelden.?

Omdat de concerten steeds drukker bezocht worden en 't Ukien steeds meer activiteiten organiseert, is de organisatie op zoek naar hulp. ?Ervaring is niet vereist, we leren je met liefde hoe alles werkt. In ruil voor je inzet, krijg je van ons toegang tot alle concerten, voldoende drankjes tijdens het werken en een aantal leuke vrijwilligersactiviteiten per jaar.?
Helpen kan op talloze manieren. Wie zelf ideeën heeft om te kunnen helpen, kan dat melden op de site: www.ukien.nl. Daar kan men zich ook inschrijven.
Het muziekseizoen van 't Ukien wordt op 19 september geopend door Fokko die de EP Fokko III presenteert. De zaal gaat open om 20.30 uur en kaarten kosten 5 euro.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21