Nieuwe Sestra-bijbelstudie
Nieuwe Sestra-bijbelstudie

Nieuw! Bijbelstudieboek over Jeremia: Keer terug en kom thuis

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Onlangs verscheen bij Uitgeverij Sestra 'Keer terug en kom thuis' van auteur Tanneke Dorgelo. Het is een bijbelstudieboek over het bijbelboek Jeremia. Veel vrouwen ervaren Jeremia als een moeilijk bijbelboek, dit boek helpt om het te bestuderen. Deze bijbelstudie kan alleen of met een bijbelstudiegroep gevolgd worden. Uitgever Royal Jongbloed geeft tips om in deze periode een online bijbelstudiegroep op te zetten en om met boeken als deze aan de slag te gaan.

Keer terug en kom thuis
Het bijbelstudieboek bevat 40 studies waarin de lezer aan de hand wordt genomen door het bijbelboek heen, en vragen beantwoordt voor een dieper inzicht. Daarnaast bevat het handleidingen voor gespreksleiders voor acht (online) groepsbijeenkomsten. ‘Keer terug en kom thuis’ moedigt aan om terug te keren tot God en dicht bij Hem te leven. Het daagt uit om in deze tijd van God te getuigen en pal te staan voor de waarheid van Gods Woord.

Het boek bevat bijbelstudies voor acht weken, met elke week:
• Vijf dagen waarin de lezer verschillende bijbelgedeelten bestudeert
• Vragen (met opschrijfruimte) die een dieper inzicht en geloofsgroei geven
• Een handleiding voor gespreksleiders

Keer terug en kom thuis is het elfde boek van Tanneke Dorgelo uit IJsselmuiden. Eerder schreef zij kinderboeken en het Bijbelse dagboek 'Leven aan Zijn hart'.

Het starten van een eigen online bijbelstudiegroep
De komende tijd wil Royal Jongbloed Publishing zich focussen op het stimuleren van het starten van een online bijbelstudiegroep. Veel bijbelstudiegroepen zijn stil komen te staan, maar er zijn online veel mogelijkheden om samen te komen. De uitgeverij hoopt dat mensen dit op zullen pakken en een nieuwe manier vinden om toch samen Gods Woord te gaan bestuderen.

Online bijbelstudiegroepen in regio Kampen
In IJsselmuiden en Kampen is ZussenRood (een interkerkelijk initiatief) vorige week gestart met interkerkelijke online bijbelstudiegroepen. Anette Westerink van ZussenRood vertelt: “We hebben eerst gepolst of er animo was voor een online bijbelstudie. Daar kwamen enthousiaste reacties op. In februari zijn er drie online groepen gestart met Sestra-bijbelstudies, waaronder ‘Keer terug en kom thuis’. Vrouwen verlangen ernaar om samen met anderen Gods Woord te bestuderen. We zijn dankbaar dat we dit kunnen faciliteren.”

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 16 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 21 uur geleden