Afbeelding
foto aangeleverd

Online lezing schrijver Jan Brokken

Algemeen

KAMPEN - De Boekenweek 2021 is verplaatst naar de zomer. In plaats van de officiële Boekenweek van 6 t/m 14 maart, maakt Bibliotheek Kampen er toch een week vol boeken van. Gast schrijver en meesterverteller: Jan Brokken.

Brokken is schrijver van romans, reisverhalen en literaire non-fictie. Zijn werk is in veertien talen uitgebracht, met groot succes in Duitsland en Italië. Drie van zijn boeken zijn verfilmd, twee worden dat. Woensdagavond 10 maart is hij van 19.30 tot 21.00 uur online te gast bij Bibliotheek Kampen. Anne Marth Kuilder zal hem interviewen over twee van zijn boeken: De tuinen van Buitenzorg en De rechtvaardigen, passend bij het thema van de uitgestelde Boekenweek: ‘Tweestrijd’. Na dit interview is er ruimte om vragen te stellen aan de schrijver.

Aanmelden kan via de agenda van bibliotheekkampen.nl. Via e-mail ontvangt men dan de link om deel te nemen. Na afloop van het interview ontvangen de deelnemers een mail met daarin de mogelijkheid om bij te dragen in de kosten van deze activiteit.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00