2014: Positief jaar IMpact

Algemeen

KAMPEN - Met een positief bedrijfsresultaat van 124.000 euro sluit IMpact het jaar 2014 wederom beter af dan begroot. Hiermee compenseert IMpact de extra jaarlijkse bezuinigingen vanuit de Rijksoverheid. Het uiteindelijke jaarresultaat is 271.000 euro negatief.

Oorzaak is de door IMpact niet te beïnvloeden Rijksbezuinigingen op de Sociale Werkvoorziening. Dankzij het positieve bedrijfsresultaat heeft IMpact ook in 2014 geen beroep gedaan op de gemeenten Kampen en Dronten voor extra middelen.

?Het positieve resultaat is mede te danken aan onze ingezette heldere en ondernemende strategische koers. Wij zijn in staat geweest om nieuwe verdienmodellen op te zetten die in de toekomst additionele opbrengsten genereren. Maar ook onze slim ingerichte bedrijfsprocessen en de gezonde bedrijfsvoering dragen succesvol bij aan dit jaarresultaat.? aldus Rob Houthooft, algemeen directeur van IMpact.

Over IMpact
IMpact is de organisatie die maatschappelijk invulling geeft aan alles wat te maken heeft met werk in de regio Kampen en Dronten. Het is de kracht van IMpact mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de gewenste arbeidsvaardigheden te leren én hen aan het werk te helpen. De kennis van de Sociale Zekerheid komt daarbij goed van pas.

Om dit mogelijk te maken werkt IMpact samen met partners, zoals de gemeenten Kampen en Dronten, het UWV, scholen, zorginstellingen en het bedrijfsleven.
Meer informatie: www.impact.nl

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 19 uur geleden