Afbeelding
foto aangeleverd

Beschilderde stenen verspreiden in IJsselmuiden

Algemeen

IJSSELMUIDEN – Het Lokaal, WIJZ, gemeente Kampen en het Beste van Kampen dinsdag 9 maart gestart met Happy Stones: beschilderde stenen die in heel IJsselmuiden te vinden zijn. Beschilder een steen en leg hem ergens in IJsselmuiden neer, zodat iemand hem kan vinden.

De organisatie vertelt: “Het beschilderen van stenen is leuk voor jong en oud en je kunt het alleen thuis of gezellig samen met iemand doen. In een plantsoentje of je eigen tuin is al snel een steen te vinden, maar je kunt ze ook ophalen bij Het Lokaal aan de Erfgenamenstraat 1c in IJsselmuiden.” 

Maken en vinden

Met acrylverf of waterbestendige stiften kan er een kunstwerkje van worden gemaakt. Kijk voor tips en voorbeelden op de Facebookpagina van Happy Stones IJsselmuiden. Alleen op zoek gaan naar de stenen kan ook. Er zijn er al flink wat verstopt en gevonden. 

Facebook Happy Stones IJsselmuiden

Gemaakte en gevonden stenen worden ook met foto’s gedeeld op de Facebookpagina. Makers geven een hint waar hun steen gevonden kan worden, en vinders delen hun vondst en wat ze met hun vondst hebben gedaan. Soms wordt een gevonden steen mee naar huis genomen, soms wordt hij op een nieuwe plek neergelegd, klaar voor een volgende vinder. Alle stenen zijn te herkennen aan het opschrift ‘Happy Stones IJsselmuiden’.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21