Juanita van 't Veen genomineerd voor internationale prijs

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Van 't Veen Kappers in Kampen heeft deelgenomen aan de Goldwell Color Zoom Challenge en Juanita van 't Veen is genomineerd in de Partner Colorist categorie. Alle genomineerden winnen een door Goldwell georganiseerde reis naar Las Vegas. Deze reis staat niet alleen in het teken van de Color Zoom Challenge finale, want de genomineerden zijn ook getuige van de exclusieve voorpremière van de Color Zoom Collection 2016.

Zondagavond 21 juni tijdens een door Goldwell georganiseerde Participant Party zijn de nationale genomineerden van de Goldwell Color Zoom Challenge '15 bekendgemaakt. De Color Zoom Challenge is dé uitdaging voor kappers om hun kleurexpertise te demonstreren en te laten zien dat ze op een creatieve manier trends kunnen interpreteren.

Per categorie zijn drie deelnemers genomineerd, die binnenkort worden beoordeeld door een internationale jury. Dan wordt beslist wie de Nederlandse winnaars zijn en wie dus mogen deelnemen aan de internationale live finale in Las Vegas.

Aan de feestelijke avond op 21 juni ging een voor de deelnemers spannende tijd vooraf. Nadat alle inzendingen waren binnengestroomd, kwam de nationale jury op 11 juni bijeen om de negen besten te selecteren. Een lastige taak, want het niveau bleek ook dit jaar weer hoger te zijn dan voorgaande jaren.

Nu de nationale jury de eerste selectie heeft gemaakt, is het de taak van de internationale jury om de uiteindelijke winnaars te kiezen. Wie mag er in oktober deelnemen aan de internationale live finale in Las Vegas? Wie mag live een model kleuren en presenteren aan de jury. Eind juli volgt de uitslag.