voorgrond: Ellen ten Hove, zorg coördinator, midden Ruud van Doorn locatiemanager (Kampen en Wezep) en achteraan Alinda Dekker Teamcoach van (extra te starten) kleine woongroep voor 8 dementerende ouderen.
voorgrond: Ellen ten Hove, zorg coördinator, midden Ruud van Doorn locatiemanager (Kampen en Wezep) en achteraan Alinda Dekker Teamcoach van (extra te starten) kleine woongroep voor 8 dementerende ouderen. Aangeleverd.

Unieke zorgconcept Het Gouden Hart breidt uit en gaat verder onder naam Villa Koornmarkt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kwaliteitszorg voor kwetsbare ouderen in huiselijke sfeer. Daar staat het Gouden Hart Kampen al sinds 2017 voor. Daar verandert ook in 2021 niets aan. Wat wel verandert is de naam. Het Gouden Hart gaat vanaf 1 april verder als Villa Koornmarkt en opereert dan onder de vlag van Stepping Stones.

Villa Koornmarkt biedt ouderen iets unieks. De zorgvilla is een warme woongemeenschap waar kwetsbare ouderen in eigen leefruimtes zelfstandig proberen te leven. Ondertussen kunnen zij dag en nacht een beroep doen op een vast team zorgprofessionals.

De zorgverleners kennen het verleden, de leefgewoontes en de voorkeuren van de bewoners en bouwen een warme band met hen op. Er ontstaat een familiegevoel tussen zorgverleners, maar ook tussen de bewoners onderling.

Het sociale leven speelt zich af in gemeenschappelijke ruimtes waar tal van activiteiten georganiseerd worden, zoals knutselen, bloemschikken, spelletjes, lezen en meer.

De ligging van het zorgcentrum is ideaal. Midden in Kampen, midden in het leven. Op een zonnige dag kunnen bewoners samen met zorgverleners naar een terrasje of heerlijk een ijsje eten. Het leven moet vooral zo normaal en aangenaam mogelijk blijven.

Tekenend voor de warme huiselijkheid in Villa Koornmarkt is dat ouderen die zorg nodig hebben samen met hun partner een woning mogen betrekken. Mocht de zorgbehoevende ouder komen te overlijden, dan hoeft de partner de woning niet te verlaten.

Het woonconcept is in trek. Wekelijks zijn er in Kampen twee bezichtigingen van geïnteresseerden. Villa Koornmarkt gaat daarom na 1 april uitbreiden met 8 extra woonplekken. Bovendien biedt zij vanaf april plek aan zes ouderen die zoeken naar een nuttige dagbesteding. Zij kunnen meedoen aan de vele activiteiten die georganiseerd worden in de villa.

Villa Koornmarkt heeft een luxueuze uitstraling, maar richt zich nadrukkelijk niet alleen op de welgestelden. Er is onder de vele, ruim ingerichte, wooneenheden voor elk wat wils.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Villa Koornmarkt via: 085 808 7020 of kijk op www.hetgoudenhart.nl. Direct contact opnemen met locatiemanager Ruud van Doorn kan ook via: 06-82951478.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 3 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 15 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 16 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen gisteren
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57