Mathieu Veldman, hier nog in het tenue van Nunspeet, maar volgend seizoen te bewonderen in de geelzwarte kleuren van VSCO'61
Mathieu Veldman, hier nog in het tenue van Nunspeet, maar volgend seizoen te bewonderen in de geelzwarte kleuren van VSCO'61 Henri van de Kolk

Mathieu Veldman gaat voor kans bij VSCO’61

Sport Ingezonden

Mathieu Veldman heeft besloten volgend seizoen de overstap te maken van Nunspeet naar VSCO’61. Hij heeft vanaf jonge leeftijd bij Nunspeet gevoetbald en heeft de ambitie zich bij VSCO’61 in de kijker te spelen in de eerste selectie.

Veldman maakte in 2018 zijn debuut in de hoofdmacht van Nunspeet, maar hij speelde op sportpark De Wiltsangh hoofdzakelijk in het tweede team. Mathieu wil bij VSCO’61 een gooi doen naar een basisplaats in het eerste elftal.

Op de vraag wat hem heeft doen besluiten over te stappen zegt hij het volgende: “De reden naar VSCO te komen is de uitdaging om in een eerste elftal te spelen. Bovendien heb ik gehoord dat VSCO een mooie en gezellige club is. Daarnaast vind ik het ook leuk om weer met oude bekenden te voetballen zoals Jeroen en Thomas van de Kolk.”

Mathieu wil zichzelf graag verder ontwikkelen bij VSCO’61 om zo te laten zien wat hij kan en zoveel mogelijk winnen. Hij speelt het liefst als linksbuiten of als aanvallende middenvelder.

VSCO’61 heet Mathieu van harte welkom bij de mooie vereniging en wenst hem veel succes.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.