Afbeelding

IJVV reikt jaarlijkse prijzen uit tijdens familiedag

· leestijd 1 minuut Sport

IJSSELMUIDEN - Tijdens de succesvolle familiedag heeft IJVV afgelopen zaterdag de jaarlijkse prijzen uitgereikt. Larrie Fix, Niels Stegeman en de klusgroep van IJVV vielen in de prijzen. De Klaas Roeland Trofee, voor de beste speler van IJVV 1, wordt donderdag om 20.30 uur uitgereikt.

De zilveren schoen, bestemd voor de meest waardevolle speler van het seizoen, is toegekend aan Larrie Fix. Hij is naast voetballer en leider van het achtste , clubscheidsrechter en altijd bereid om te helpen binnen de club. Ook was hij de eerste seizoenshelft actief als assistent trainer bij C2.

De Ab Brink Trofee was dit jaar niet voor één vrijwilliger maar voor 22, De vrijwilligersprijs is toegekend aan de klusgroep van IJVV, die elke dinsdag weer paraat staat voor allerlei klussen op den Uithoek. De klusgroep van IJVV bestaat uit Dick van Langen, Ben Huisman, Aalt Leusink, Berend Knol, Cor Wezenberg, Thijs Snoeijer, Marinus van de Kamp, Arend Schreuder, Ben Beens, Dick van der Meulen, Lammert Flier, Aart Boer, Rudy Wagteveld, jan Willem van Dijk, Larrie Fix, Hans Meiberg, Albert Leusink, Jan Berendsen, Henk van Wijhe, Henk Bottenberg, Jan Willem Kanis, Henk Brink en Cor Vahl. Onder leiding van Jan Willem van Dijk zorgen deze klussers dat Sportpark Den Uithoek er piekfijn uitziet.

De Marnix Sterken Bokaal ging dit keer naar Niels Stegeman,spelend in IJVV D4. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan de meeste sportieve tweedejaars D-pupil. Stegeman kon zaterdag niet aanwezig zijn en zal de prijs binnenkort ontvangen. Ook de winnaar van de Klaas Roeland Trofee, een prijs van de supportersvereniging van IJVV, ontbrak zaterdag op de familiedag. Zodoende blijft de naam van deze winnaar nog even geheim.