Afbeelding

Unieke keukens in een degelijke verpakking

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De prachtigste nieuwe keukens. Wilco Bos en zijn werknemers maken het en ook voor de renovatie van je eigen vertrouwde keuken zit je er goed. Met behoud van het goede wordt de keuken zo aangepast dat die oogt als nooit tevoren. Waarmee de naam Bos Keuken Unique is verklaard.

Een unieke keuken voor een zeer nette prijs. Bos: ?Vaak zie je dat de kasten nog wel goed zijn, maar het foliewerk loslaat. Dan gaan we niet de complete kasten vervangen. Een eerlijk en goed advies is wat de klant mag verwachten.?
Waar nodig pakt de enthousiaste ondernemer en vakman ? Bos heeft 20 jaar ervaring in onder andere de meubelbouw en scheepsbetimmering ? het scharnierwerk aan, maakt hij nieuwe lades en korfbakken. Hij biedt een ruime keuze aan bladwerk en kleuren. Desgevraagd bouwt hij dus ook compleet nieuwe keukens in, als het moet handgemaakt.

Het mooiste graniet en composiet is in zijn werkplaats aan de Stoomstraat 4C voorradig. Behalve keukens maken en renoveren doet Bos zo ongeveer alles op het gebied van interieurbouw. Om een indruk te geven laat hij foto's zien van schuifwanden, kasten en tv-meubelen. Waaronder een tot de verbeelding sprekende vitrine, speciaal gemaakt voor iemand die daarin zijn modelauto's een plek wilde geven.
Kwaliteit is bij Bos, die veel werkt in Kampen maar bijvoorbeeld ook op Urk, een heel tastbaar iets. Met gevoel voor understatement: ?Als ik een achterwand van een keuken moet vervangen, kan ik materiaal gebruiken van 3 millimeter dik, maar ook van een centimeter. ?Wie ziet het verschil?', zou je zeggen. Nou als ik ergens teken aan tik, wil ik dat je hoort dat het degelijk is en dat geldt voor alles dat wij maken.?
Bos Keuken Unique
Stoomstraat 4C
06 ? 10 22 52 74

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.