Afbeelding
foto Fred Sollie

Cultuurfonds Overijssel ondersteunt 4 Kamper projecten in eerste kwartaal 2021

Algemeen

KAMPEN – Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel heeft in de eerste maanden van 2021 211.820 euro aan financiële steun toegezegd aan 84 bijzondere natuur- en cultuurprojecten in de provincie, waaronder 4 in Kampen. 

In Kampen vielen vier projecten in de prijzen: Stichting Beschermers Stedelijk Museum Kampen (tentoonstelling Christie van der Haak- Nouveau Deco, Every pattern has a meaning: 8.000 euro); muziekvereniging De Broederband (aankoop apparatuur: 1.600 euro); Stichting Kunst en Cultuur Stedelijk Museum Kampen (aankoop audio-versterkingsapparatuur: 2.500 euro) en Stichting Kamper Kogge (aankoop audio-versterkingsapparatuur: 2.500 euro).

Over het Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds brengt mensen, werelden en ideeën samen om cultuur en natuur te laten leven. Dankzij onze bijdragen, fondsen en prijzen ontstaan nieuwe culturele initiatieven en wordt cultureel erfgoed behouden. Dat doen we met schenkers en makers, liefhebbers en experts, bedenkers en beschermers. En met de bijdrages van de BankGiro Loterij, de Nederlandse Loterij en van al onze donateurs. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel is een van de twaalf provinciale afdelingen.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.