Afbeelding
Foto: Eigen foto

Nieuwe Zwolse dierenambulance wordt vooral ingezet in Kampen

Algemeen

ZWOLLE - Bedrijfsleider Geesje van den Berg van Dierenasiel Zwolle is onlangs, samen met een bestuurslid, afgereisd naar Arkel in Zuid Holland om daar, dankbaar voor het enorme gebaar, de sleutel van de volledig geoutilleerde Dierenlot Dierenambulance in ontvangst te nemen.

De ambulance wordt voorlopig voornamelijk gebruikt voor de opvang van zwerfdieren uit de omgeving Kampen, in opdracht van de gemeente Kampen, onder de naam ‘Dierenambulance Kampen’. De opvang van zwerfdieren gebeurt in samenwerking met andere dierenorganisaties, zoals Stichting Flappus en Vogel- en Egelasiel Kampen. Het telefoonnummer waarop Dierenambulance Kampen bereikbaar is staat ook op de ambulance: 06-185 30 393.

Vrijwilligers

De dierenambulance is nog op zoek naar meer vrijwilligers om de ambulance te bemensen. Bedrijfsleider Geesje moet nu nog geregeld zichzelf inzetten om gaten in de planning van de bezetting op te vangen. Kennis van dierverzorging is een pré. Wie ook in het bezit is van een rijbewijs en geïnteresseerd in dit dankbare werk, kan telefonisch contact opnemen met Geesje van den Berg: (038) 460 17 84 of e-mailen naar geesjevandenberg@dierenasielzwolle.nl.