Afbeelding
Aangeleverd.

Battle of the Bottles Moederdag

Horeca Kampen

Wil jij je moeder, je vrouw of vriendin verrassen met een uniek cadeau voor Moederdag? Verras haar dan met een driegangen diner! Maar, niet zomaar een diner. Een diner met een uitdaging. Een gevecht om de beste wijn- of bier & spijscombinatie! En jullie zijn de jury!

Hoe werkt het? De keukenbrigade van Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen kookt een verrassend driegangen diner. William, Wijnkoperij ten Hove combineert de gerechten met de mooiste wijnen voor de beste wijn-spijspairing. David, eigenaar van de Stomme doet hetzelfde, maar dan met bieren om zo tot de beste bier-spijscombinatie te komen.

Middels een online video’s vertellen William en David over de gerechten en de keuze wat er in het glas zit. De gastheren proberen jullie te overtuigen waarom juist de door hen gekozen combinatie de beste is. Maar uiteindelijk bepaal jij, als proever de beste smaakcombinatie!

Na jullie diner kun je jullie oordeel aan ons laten weten. En onder alle deelnemers verloten wij een Bier- & wijnpakket met de bieren en wijnen die je geproefd hebt.

De Moederdag Proefbox bestaat uit brood met smeersels, een amuse met bubbels, driegangendiner met bijpassende bieren en wijnen. Prijs per persoon is €47,50.

Bestellen kan via www.battleofthebottles.nl of www.destommethuis.nl

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.