Afbeelding
archiefbeeld

Koningsdag vieren met RTV Oost

Algemeen

REGIO - Kijkers en luisteraars kunnen bij RTV Oost op Koningsdag de hele dag prijzen. De omroep is die dag met diverse activiteiten actief op radio, televisie en Facebook. 

In het radioprogramma Goeiemorgen Overijssel speelt Bert van Losser met luisteraars de Oranje Bingo. Een gratis bingokaart kan aangevraagd worden op www.rtvoost.nl. Iedereen kan meespelen en kans maken op leuke prijzen. Goeiemorgen Overijssel hoor je van 09.00 tot 13.00 uur op Radio Oost. De uitzending is ook via TV Oost te volgen.

Op Facebook en TV Oost is er vanaf 10.30 uur een spelshow met drie spelronden: Kleedjesmarkt, Royal Tour en Oudhollandse Spelletjes. Meedoen kan via de reacties op de RTV Oost Facebookpagina of via WhatsApp. Het WhatsApp nummer wordt in de uitzending bekendgemaakt. 

In het Rad van Oranje gaat het om wie het meest weet van het koningshuis en Oranje tradities. In het radioprogramma Goeiemiddag Overijssel bepaalt Marcel Spijkerman met een draai aan het rad welke vraag beantwoord moet worden. Goeiemiddag Overijssel is er van 13.00 tot 17.00 uur op Radio Oost. De uitzending is ook via TV Oost te volgen.

Wie al in oranje sferen is kan daarvan een foto insturen naar socialmedia@rtvoost.nl

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.