Afbeelding
Foto: Infinitief.

De Moonshiners blijft nog even dicht

Horeca Kampen

Een bericht van het team van de Moonshiners aan haar klanten. Wat krijgen wij al veel berichten van mensen, dat ze bij ons willen reserveren. En dit vinden wij natuurlijk super tof! Dank daar voor. We zijn blij dat jullie ons nog niet zijn vergeten. Maar wij moeten helaas melden, dat ook deze versoepeling voor ons geen zin heeft. Zoals jullie op onze foto zien hebben wij niet genoeg terras (zelfs niet met het stukje aan de overkant) om hier goed op te draaien en dan nog niet gesproken over de bezopen tijden waarin wij “iedereen” weer mogen verwelkomen en voorzien van een hapje en drankje.

Wij zijn van mening dat het voor ons pas aantrekkelijk wordt, als wij weer volledig onze deuren mogen openen. Dus wij hebben na goed overleg met elkaar besloten dat dit alles niet haalbaar is. En zijn dan ook pissig dat dit elke keer zo loopt. Wij hopen dat wanneer het grote deel van NL is gevaccineerd wij weer open mogen en weer kunnen doen waar wij zo van houden ; jullie een fantastische avond uit geven, met een borreltje, een bier proeverij of een goeie live band! Of alles tegelijk....

Onze tijd komt! Alleen is het helaas nu nog niet. Bedankt voor jullie medeleven de afgelopen, lange tijd en zelfs nu nog.

Groeten,
Team Moonshiners
Wim & Kelly