Beach Kampen 2015 gaat van start

Partnerbijdrages

Vanaf aanstaande vrijdag is het weer zover en staat het centrum van Kampen tot en met 15 juni compleet in het teken van Beach Kampen. Een gevarieerd strandevenement met volop sport en amusement, waarbij ?300 kuub strandzand' over het Van Heutszplein uitgestrooid wordt.

De derde editie is nu nog uitgebreider laat de organisatie weten. ?Met een afwisselend programma waaraan je niet alleen actief kunt deelnemen, maar waar je ook kunt relaxen, genieten van muziek en lekkere drankjes kan bestellen bij de beachbar.?

?Een heerlijk evenement waar een stijgende lijn in zit,? verklaart Bas Diender, initiatiefnemer en tevens voorzitter van de gelijknamige stichting enthousiast.

Het programma
Op de website vind je het programma voor de verschillende activiteiten en sporten die worden aangeboden. Voor amusement is er op vrijdagavond, aansluitend op het beachvolleybaltoernooi voor bedrijven, het hoofdconcert van ?No Brakes, een band uit Kampen die de stemming flink op weet te schroeven. Als openingsfeest komen er diverse DJ's in samenwerking met Nooit meer slapen!

Aanmelden kan nog steeds via de website (www.beachkampen.nl), maar ook ter plekke bestaat er de mogelijkheid om je in te schrijven. ?Ook deze keer belooft weer een fantastische editie te worden,? klinkt Bas zelfverzekerd. Voor wie ook eens wil ervaren hoe het is om met de voeten in het zand te staan, kom je dus naar het centrum van Kampen van 5 tot en met 15 juni. Iedereen is welkom!