Peugeot Route 08 strijkt neer in Kampen

Partnerbijdrages

Op vrijdag 12 juni  staan er vier prachtige Peugeot-modellen en een enthousiast Peugeot-team klaar op de IJsselkade ter hoogte van café de Unie. De Peugeot Route 08 strijkt dan neer in Kampen om iedereen te laten beleven waar het bij Peugeot om gaat.

Zoek je een sportieve auto, de ultieme gezinsauto of dé auto voor in de stad? Kom langs bij de Route 08 en maak kennis met jouw nieuwe Peugeot.

Sportiviteit en aantrekkingskracht, krachtige en customizable designs, kwaliteit en innovatieve en gebruiksvriendelijke technologie; het is precies waar de 108, de 208, de 308 (SW) en de 2008 voor staan. ?Mooie woorden natuurlijk, maar het is veel beter om die eigenschappen zelf te beleven!?, luiden de enthousiasmerende woorden van Peugeot in een persbericht. ?Beleving staat dan ook centraal bij de Route 08 op vrijdag 12 juni tijdens Beach Kampen. Bezoekers kunnen de diverse modellen van dichtbij bewonderen en natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een proefrit in één van deze bijzondere auto's.?

_________________________________________________

Auto Palace Kampen
Kleiland 2
IJsselmuiden
088-003 5525

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 9 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 11 uur geleden