Afbeelding
Aangeleverd.

Paviljoen Hanzezicht wil bezoekers een unieke Hanze beleving geven

Partnerbijdrages

Het stadsstrand waar nu het Paviljoen Hanzezicht geplaatst wordt, moet een plek worden waar alle bezoekers het mooie en verrassende Kampen kunnen beleven. De toegang is gratis, een consumptie is niet nodig. Van 08.00 tot 24.00 uur staan bijna alle faciliteiten ter beschikking van alle gasten, in een veilige en schone omgeving met zicht op de IJssel en het unieke historische stadsfront. Ondernemers Bart-Jan Gardebroek en Frans van der Kolk hopen het paviljoen op 12 mei te kunnen openen.

Van der Kolk kan het niet vaak genoeg benadrukken dat iedereen welkom is. “Op social media lees ik verhalen over het heffen van entree of het weren van jeugd. Niets van waar. Wij maken iets moois voor alle bezoekers en investeren zelfs om het terrein inclusief en rolstoeltoegankelijk te maken. Het wordt een kindvriendelijke omgeving, waar ouders en kinderen zorgeloos een leuke middag kunnen beleven.”

Bart-Jan Gardebroek vult aan: “Naast het terras met luxe loungesets, parasols en heaters hebben we ook speelfaciliteiten voor kinderen en een strand waar bezoekers kunnen pootje baden en een beachvolleybalveldje. Verder is er een ligweide en verhuren we ligbedden. Net als alle tafels heeft elk ligbed een QR code waar je digitaal kunt bestellen. Bij onze Strandbar To Go kunnen forenzen een ontbijtje halen, een koffie of verse jus to go en de strandgasten bijvoorbeeld een puntzak frites. Onder leiding van chef Gerda Ronk en souschef Maarten van Veen presenteert onze keukenbrigade diverse eigentijdse en culinaire ‘Streetfood’ gerechten. Met meer dan dertig wijnen per glas, meer dan dertig cocktails én meer dan dertig bieren kunnen fijnproevers bij ons terecht. Met een menukaart met veel verwijzingen naar de Hanze willen we tevens op een hartelijke, culinaire en eigentijdse manier invulling geven aan een unieke Hanze beleving.”

Dit is een betaalde partnerbijdrage.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 17 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00