Afbeelding
Foto Tennekes

IJOV bedankt heel IJsselmuiden voor een geslaagde Koningsdag (3 foto’s)

Algemeen

IJSSELMUIDEN, 30 april 2021, het bestuur van IJOV wilde Koningsdag 2021 niet zonder activiteiten laten verlopen. “De corona zorgde er vorig jaar voor dat we niets konden organiseren maar dit jaar lagen er toch wel kansen om toch nog iets te doen voor de bevolking” aldus IJOV voorzitter Harold Kip.

“Als bestuur hebben we de koppen bij elkaar gestoken en samen met de Gemeente Kampen gekeken naar de mogelijkheden. Met diverse IJOV vrijwilligers hebben we werkgroepjes gevormd en dat heeft geresulteerd in een prachtig Koningsdag programma.  

Voor de kinderen was er een kroontjes speurtocht en op Koningsdag speelde onze draaiorgelman van de vrijmarkt vrolijke deuntjes voor de bewoners van de Maarlenhof en diverse locaties van Philadelphia.

Op maandagavond was er een online Pub Quiz en vanaf Koningsdag konden mensen meedoen met een fietstocht en een autopuzzeltocht. Alle ruim duizend deelnemers kregen een goed gevulde goodiebag thuisbezorgd met eten en drinken zodat ze tijdens de activiteit iets te borrelen of te knabbelen hadden. 

Als IJOV waren we blij verrast met het enorme aantal deelnemers. We willen iedereen bedanken die meegedaan heeft en ook willen we al onze sponsors bedanken die ons financieel gesteund hebben om alle activiteiten te kunnen houden”.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 12 uur geleden