Een eerdere bijeenkomst 30 augustus bij het stadhuis van Kampen
Een eerdere bijeenkomst 30 augustus bij het stadhuis van Kampen Jelthe Kloens

Eerste openlucht bijeenkomst verwacht met pinksteren

Ingezonden Ingezonden

Op 23 mei a.s. organiseert “Kampen voor Jezus” in de open lucht een aanbidding-/pinkster bijeenkomst in Kampen. Doordat de samenleving beetje bij beetje van het slot gaat, is er ook weer wat meer mogelijk voor kerken en christelijke organisaties. 

Rond pinksteren heb je normaal gesproken de bekende grote pinksterconferentie in Biddinghuizen, maar helaas gaat dat ook in 2021 niet door omdat we nog niet helemaal uit de crisis zijn. Directeur van Opwekking Ruben Flach, riep kerken en christelijke organisaties door heel het land op om lokale pinkstervuurtjes te organiseren in de buitenlucht. “Kampen voor Jezus” geeft hier graag gehoor aan.

“Kampen voor Jezus” gelooft dat de kerk in Kampen, maar ook wereldwijd nog lang niet uitgestorven is maar springlevend is. Zij wil zich inzetten voor haar omgeving, en mensen kennis laten maken met Jezus. De bijeenkomst op 23 mei vindt in de openlucht plaats en is vanwege de huidige situatie slechts toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers. Het maximum aantal is gesteld op 200 personen.

Tijdens deze avond zal er voornamelijk worden gezongen, en tijdens deze aanbidding zullen er mensen aan het ‘vlaggen’ en/of dansen zijn. Er zal ook door een spreker wat gedeeld worden over pinksteren.

Mensen uit Kampen en omgeving kunnen zich aanmelden via www.kampenvoorjezus.nl 

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.