Afbeelding

Kamper Krachtfonds zoekt gulle gevers

Algemeen

Het Kamper Krachtfonds is een lokaal gemeenschapsfonds, opgericht in 2015 en staat voor alle inwoners van de gemeente Kampen die ondersteuning kunnen gebruiken en vanwege tekortschietende wet- en regelgeving en daardoor in acute problemen terecht komen. Door een (eenmalige) impuls willen we deze inwoner(s) in staat stellen weer op eigen kracht verder te kunnen. Daarnaast willen de inwoners (groep), die plannen hebben om de samen redzaamheid in de gemeente Kampen te bevorderen met een impuls ondersteunen om de plannen te concretiseren.
Misschien heeft u de advertentie al in De Brug zien staan. Tijdens de beursvloer Tohopesate hebben we als Kamper Krachtfonds een mooie deal met BrugMedia kunnen sluiten. Een jaar lang wordt ons advertentieruimte geboden.
Wordt u ook een gulle gever? We willen graag in contact komen met particulieren, ondernemers en bedrijven uit de gemeente Kampen die het Kamper Krachtfonds willen steunen met een bijdrage.
Het Kamper Krachtfonds is een stichting met een doelvermogen en statuten, die valt onder de fiscaalvriendelijke ANBI regeling
Het Kamper Krachtfonds streeft er naar om de giften vanuit de lokale gemeenschap in de gemeente Kampen te houden waardoor het lokale geld lokaal wordt besteed.
Meer informatie is te vinden op www.kamperkrachtfonds.nl en twitter: @KamperKr8fonds