Afbeelding

SBS 6 bij Banketbakerij Smit met de ?Beste Deal'

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

?Spannend'. En ?een hele ervaring'. Eric Rülander van banketbakkerij Smit geniet nog na van het bezoek dat de landelijke tv-zender SBS 6 vorige week bracht aan de bekende Banketbakkerij - Konditorei Smit aan de Oudestraat 170/Oudestraat 148.

SBS was daar om opnames te maken voor het programma de ?Beste Deal'. Wat die beste deal precies inhoudt kan en mag Rülander nog niet zeggen. Wel dat het leuk gaat worden en dat mensen vooral moeten kijken naar het programma dat wordt uitgezonden op 24 mei om 15.00 uur.

?We waren verrast dat SBS ons heeft benaderd?, zegt Rülander over het programma dat de consument helpt kiezen bij het kopen van de beste producten. Dat is geen overbodige luxe in een tijd waarin je struikelt over de aanbiedingen en reclame.

Onveranderd goed en ambachtelijk blijven echter de producten van Smit. De vulkoeken en sloffen zijn befaamd, maar eigenlijk geldt dat net zo goed voor de taarten, het ?heerlijkste brood', koeken, het gebak en de bonbons. ?Daarvoor kunt u als klant al jaren bij ons terecht?, zegt Rülander, die het fantastisch vond om iets van ambacht te laten zien in het tv-programma waarvan Ferry de Graaf de presentator is.

?Het is een vak dat elke dag weer een lach op je gezicht tovert. U als klant blij maken, is iets waarvan wijzelf als team ook vrolijk worden. Maar meedoen aan een programma als dit is wel de slagroom op de taart. Zondag 24 mei zijn wij te zien in het programma, De beste deal van nederland op SBS6 om 15.00 uur. Kijk en claim u deal.?

Banketbakkerij - Konditorei Smit
Oudestraat 170 / Oudestraat 148
Tel: (038) 331 36 52
Bestellingensmit@outlook.com