C1000 IJsselmuiden wordt PLUS

Partnerbijdrages

C1000 IJsselmuiden gaat verder als PLUS. De supermarkt wordt helemaal ingericht volgens het nieuwe formuleconcept ?PLUS Briljant' en opent halverwege dit jaar haar deuren.

C1000-ondernemer Joosten: ?Toen duidelijk werd dat C1000 zou verdwijnen ben ik mij gaan heroriënteren op mijn toekomst en de toekomst van de winkel. Ik heb besloten om te stoppen als ondernemer op deze winkel, maar ik kijk enorm uit naar mijn nieuwe uitdaging en hoop op korte termijn duidelijk te kunnen maken waar die uitdaging ligt. De winkel gaat verder als PLUS supermarkt. Een formule die denk ik goed aansluit bij dit marktgebied en onze klanten. Ik kijk terug op achttien geweldige jaren als ondernemer van deze winkel en wens het hele team een mooie toekomst bij PLUS.?

Service en kwaliteit tegen een scherpe prijs
PLUS is een organisatie van zelfstandig ondernemers en onderscheidt zich door haar coöperatieve structuur. Bij PLUS staan de merkwaarden Aandacht, Kwaliteit, Lokaal en Verantwoord centraal. Dit komt onder andere tot uiting in de hoge service die geboden wordt, het PLUS huismerk dat staat voor kwaliteit en de verantwoorde keuzes die PLUS soms al voor de consument maakt.

Nieuwe elementen
Naast een nieuwe eigentijdse uitstraling, krijgt de winkel ook een aantal nieuwe elementen. Dit zijn onder andere een koffiehoek, wijncomputer en sinaasappelpers voor een flesje vers sap. De winkel gaat nog voor de zomervakantie over naar PLUS. Een exacte datum volgt op een later moment.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00