Afbeelding

Slaapadviescentrum dealer van Storhus schuifdeurkasten

Partnerbijdrages

Bij Slaapadviescentrum kan men, naast bedden, boxsprings, matrassen, kussens en bedtextiel, nu ook terecht voor schuifdeurkasten en kastinterieurs van kastenfabrikant Storhus Interieur. Prachtige, op maat gemaakte kasten die een aanwinst zijn voor elk interieur.

De klant kan de kast volledig op maat samenstellen, zodat deze naadloos in elk interieur past. Het is mogelijk om verschillende materialen in één schuifdeur te combineren. Bijvoorbeeld glazen deurpanelen met hout, unikleuren met spiegel of vlakken in verschillende kleuren. De mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Ook het interieur van de kast bepaalt de klant helemaal zelf. Meer hangruimte of liever meer legplanken of een ladenblok? Het kan allemaal. Zelfs extra accessoires kunnen worden toegevoegd aan het interieur. Denk bijvoorbeeld aan een schoenenrek, garderobelift, stropdassenrek of verlichting.

Storhus schuifdeuren zijn voorzien van hoogwaardige aluminium profielen die leverbaar zijn in een groot arsenaal aan modellen en kleuren.

Uiteraard wordt de kast vakkundig gemonteerd. Klanten krijgen binnen een paar dagen na bestelling van een kast de geplande montagedatum al door. Hierdoor ontstaat er geen onzekerheid over de levertijd. Tevens kan de kast bij de klant thuis worden ingemeten. Het verpakkingsmateriaal wordt, net als bij de montage van bedden, achteraf door de monteur meegenomen.

Bij Slaapadviescentrum Kampen adviseert men graag over de mogelijkheden. Als introductieactie krijgt men tot en met 31 mei maar liefst 15 procent korting op elke kast.

Slaapadviescentrum Kampen
Geerstraat 29
8261 HL Kampen
038-33 134 85
info@slaapadviescentrum.nl

 

 

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00