Harm Vink en Direne ten Hove
Harm Vink en Direne ten Hove foto Herman de Kleine

IJscobonnen voor Stichting Noodfonds

Algemeen

KAMPEN – Direne ten Hove van het Kamper Krachtfonds heeft afgelopen vrijdag 50 ijscobonnen overhandigd aan Harm Vink en Herman de Kleine van Stichting Noodfonds Gemeente Kampen.

Het Kamper Krachtfonds geeft eenmalige hulp (financieel of in de vorm van goederen of diensten) aan mensen die even in een moeilijke situatie zitten. Stichting Noodfonds is er voor mensen die het financieel moeilijk hebben en enige tijd wat ondersteuning nodig hebben, maar die - om welke reden dan ook - niet (of nog niet) bij de Voedselbank terecht kunnen. Zij kunnen zich melden bij Martien Evers via (06) 120 528 24 of via martienevershome.nl. Daar kunnen ook mensen gemeld worden die het moeilijk hebben.

Momenteel heeft de stichting naast de gebruikelijke producten voor levensonderhoud aardappelen, appels, sinaasappels, uien, komkommers, tomaten, kaas, paprika, rabarber en nu dus ook ijscobonnen.

Stichting Noodfonds is geheel afhankelijk van giften en donaties. Sponsoren zijn dan ook zeer welkom. Zij kunnen zich melden bij Martien Evers.