Afbeelding
aangeleverd

Totaalinrichting van Dijk lanceert nieuwe website

Partnerbijdrages

Woonideeën werkelijkheid maken, dat is wat ze het liefste doen bij Totaalinrichting van Dijk.

Je huis is nou eenmaal je basis en het is belangrijk dat je je hier goed voelt. Toch zijn er vaak veel mensen niet tevreden met het interieur. “Eindelijk eenvoudig mooi wonen” is de kreet die voor ons werkt als drijfveer. Aldus, eigenaren Henk en Theo van Dijk.

Persoonlijk interieuradvies is wat je vind in de showroom aan de Zambonistraat in Kampen. Met 4 woonlabels en een optimale winkelcombinatie kijk je je ogen uit. Onze verschillende disciplines geven je een beeld van het volledige aanbod: Hubo (van doe het zelf, tot we doen het samen), Slaapadvies Van Dijk (optimaal slaapcomfort), ’t Sfeerhuis (eigentijdse woonideeën, praktische adviezen, inspirerende woontrends: alles voor elke ruimte in en rond je woning) en Ambiance (zonwering voor binnen en buiten).

Om deze ideale woonbeleving ook online voort te zetten heeft de website een totale make-over gekregen. Zo vind je nu verschillende nieuwtjes en acties op het gebied van wonen en krijg je slaapadvies met mooie aanbiedingen.

De site is overzichtelijker, beter en sneller. Met daarnaast een vlotter uiterlijk, maar het voornaamste doel blijft om de lezer te inspireren en informeren over ons mooie vak.

De realisatie van deze website is onder andere mogelijk gemaakt door de ontwerpstudio van BrugMedia in samenwerking met B&S Media.

Het resultaat zien? Neem eens een kijkje op totaalinrichtingvandijk.nl

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 12 uur geleden