Stoffer tevreden met seizoenslot Wilsum ondanks nederlaag

WAPENVELD ? Trainer Jan Stoffer nam zaterdag bij WZC Wapenveld afscheid van Wilsum met een nederlaag (5-3). Toch keek hij tevreden terug. ?We hebben er alles aan gedaan.?

Stoffer kon geen beroep doen op keeper Gehard  Bolt. Hij raakte deze week geblesseerd aan zijn hand. Daarom moest de trainer improviseren. Hij deed een beroep op William Barneveld. ?Die is normaal gesproken scheidsrechter. Hij traint af en toe mee met het tweede. Hij heeft het goed gedaan.?

Geruime tijd deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Toch kwam WZC na zo'n twintig minuten spelen op voorsprong. In de 41ste minuut zorgde uitblinker Gertjan Sollie voor de gelijkmaker.

Na rust zag het er al snel niet goed uit voor Wilsum. In de 54ste minuut viel de 2-1. Nadat Wilsum voorin de bal verspeelde, sloeg WZC razendsnel om in de omschakeling. Vervolgens kregen de bezoekers in korte tijd (64ste en 65ste minuut) twee treffers om de oren door fouten in de verdediging.

Wilsum rechtte echter de rug en kwam sterk terug. Sollie zorgde met een kopbal voor 4-2 in de 81ste minuut. Een minuut later scoorde Sonke de Velde. Bij beide goals was Jurre Heldoorn de aangever. Daarna misten John Veenstra en Wiljan van Zuthem kansen op de gelijkmaker. In blessuretijd  kwam WZC via een uitval op 5-3.