Afbeelding

Activiteitencommissie van de Bouwmanschool bedankt sponsors

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na jaren van afwezigheid was de Dr. H. Bouwmanschool dit jaar weer present bij de lampionnenoptocht. Aan het begin van het schooljaar kwam bij de Activiteiten Commissie het idee naar boven om weer een lampionnenwagen te realiseren.

Voorwaarde was wel dat er genoeg ouders bereid zouden zijn om te helpen. In oktober is geïnventariseerd hoeveel ouders zouden willen helpen. Er bleek genoeg animo te zijn: ruim 20 ouders gaven zich op. Ouders met veel verschillende kwaliteiten waaronder (kleding)ontwerpers, timmermannen, elektriciens, tekenaars en schilders.

Er kwam een ideeënbus waar ouders en leerlingen hun idee voor een thema van de kar konden deponeren. Hieruit is het thema  ?Frozen? ontstaan. Na heel wat brainstormen en vergaderen kon er vanaf februari begonnen worden met knutselen en   kostuums naaien. Ook moest er geld ingezameld worden. Door middel van een statiegeld-actie, ?Heitje voor een karweitje ? en het werven van sponsors is er mooi budget vergaard.

In maart werd de wagen naar de loods gebracht  en begon het echte opbouw werk! Wekenlang is er getimmerd, gezaagd, gelast, geschilderd en ga zo maar door. Met als eindresultaat een prachtige praalwagen waar iedereen trots op is.

De Activiteiten Commissie van de Dr. H. Bouwmanschool wil de volgende bedrijven hartelijk danken voor het bijdragen van financiën, materialen, versnaperingen of dienstverlening:

Albert Heijn (Van Mierlo/ Meeuwenweg), Jumbo (Dr. Damstraat/ Industrieweg), Café Eigenwijs, Karwei, Foto Tennekes, Loonbedrijf Bottenberg, Loonbedrijf A. Buijert, Zoete Boefjes, Weever Bouw, Raab Karcher, Van Dijk Industriële dienstverlening, Het Speelhuys, Houthandel Van Deuveren, Johan Kamphuis Architectuur, Kamper Bloemenshop.

 

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 13 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 15 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Afbeelding
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41