Afbeelding
archiefbeeld

Sportieve dag voor Kamper jeugd

Algemeen

Kampen – Op zaterdag 26 juni houdt Sportservice Kampen in samenwerking met sportaanbieders uit de gemeente een dag voor jeugd tussen de 13 en 21 jaar. De kernwoorden zijn avontuur, spanning, sportiviteit en gezelligheid. 

Met behulp van een app gaat de jeugd in groepjes van 4 een route fietsen door de stad en worden naar diverse sportieve en avontuurlijke activiteiten geleid. Elk groepje start op dezelfde plek, maar met een andere starttijd, deze tijd kunnen ze zelf van tevoren kiezen.

Deze activiteit wordt aangeboden omdat deze leeftijdscategorie het afgelopen jaar flink te lijden heeft gehad onder de coronacrisis. Veel jongeren vielen in een gat. Hun sport stopte (tijdelijk), hun bijbaantje en dus ook inkomsten viel in sommige gevallen weg en de sociale contacten werd ook een heel stuk minder. Nu er weer meer mogelijkheden zijn willen de buurtsportcoaches hen een onvergetelijke dag bezorgen. Omdat er flinke kosten gemaakt zijn, vragen ze per team wel een bijdragen van 20 euro wat neerkomt op een bedrag van 5 euro per persoon. Daar worden ze dan 3 uur voor vermaakt.

Teams van 4 personen kunnen zich aanmelden via www.urbanadventurekampen.nl

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 12 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden